Παντρεύονται Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είπε το «ναι» η instagrammer

Ιωάννα Τούνη: Είπε το «ναι» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

O Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ιταλία και εκείνη δέχτηκε να τον παντρευτεί, μοιράζοντας την εικόνα με το μονόπετρο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η instagrammer ανέβασε πριν από λίγο μία φωτογραφία στα social media, όπου δείχνει το μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της, ενώ την κρατά ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Βενετία, όπου και έγινε η πρόταση γάμου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι. 

Δείτε τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη


Μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό που περιμένουν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά». 

«Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν» σχολίασε. 

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες