Παπάς μέθυσε και έκανε το μπαρ γυαλιά-καρφιά

by Paraskevi Nakou
Παπάς μέθυσε και έκανε το μπαρ γυαλιά-καρφιά

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή Ιερέα το απόγευμα της Παρασκευής.
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε καφέ – μπαρ στην περιοχή του Ρέντη με πρωταγωνιστή 52χρονο Ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο κληρικός, ο οποίος είναι θαμώνας του καταστήματος, στη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να βγει εκτός ελέγχου και ενώ χόρευε άρχισε να σπάει ποτήρια και να πετάει καρέκλες μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο μπαρ και αναστάτωση στους θαμώνες.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καφέ, κύριος Κυριάκος Μ. στο ΕΚΚΛΉΣΙΑ ONLINE, μετά από λίγη ώρα προσπάθησαν να συνεφέρουν τον 52χρονο κληρικό και το περιστατικό έληξε με τον Ιερέα να ζητάει συγνώμη από το κατάστημα και τους θαμώνες.

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα