‘Παραλίγο γάμος για την Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτός ήταν ο έρωτας της ζωής της με τον οποίο θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο μεγάλος πρώτος της έρωτας και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

Η προσωπική ζωή της γνωστής ηθοποιού έχει περάσει από αρκετά κόμματα μέχρι να καταλήξει να είναι σήμερα με τον αγαπημένο της Γρήγορη Πετράκο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι διαχρονικά μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς, που έχουν εμφανιστεί, με την ίδια ακόμη και στα 50 της να προκαλεί… σεισμό όποτε τη βλέπουμε και να αποτελεί το όνειρο κάθε άνδρα.

Η καλλιτέχνιδα έγινε γνωστή και από το γεγονός, ότι το 2006 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο την ίδια χρονιά απέκτησε έναν γιό, τον Αχιλλέα, που έχει γίνει… ολόκληρος άνδρας. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2012, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε το 2013. Από τότε είναι ζευγάρι με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο.

Ο λόγος χωρισμού μεταξύ της Θεοφανίας Παπαθωμά και του τότε συντρόφου της

Παλιότερα, όμως, και προτού γνωρίσει τους εν λόγω δύο συζύγους της, η ίδια είχε βρεθεί κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας με ακόμη έναν άνδρα. Αυτό, τουλάχιστον, είχε γίνει γνωστό, με την ηθοποιό να είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Ήταν πριν από 21 περίπου χρόνια, όταν ζούσε ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του γυμναστή, Μιχάλη Κυπαρίσση, ωστόσο δε σκέφτονταν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. «Μια χαρά είμαστε κι έτσι», έλεγε στους δικούς της ανθρώπους.

Η σχέση τους, τότε, μετρούσε μόλις έξι μήνες, αλλά σκέφτηκαν αρκετά σοβαρά το γάμο, καθώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η συμβίωση, μάλιστα, είχε ξεκινήσει εξαιρετικά, αλλά τελικά δεν έμελλε να μακροημερεύσει, καθώς η Παπαθωμά θα παντρευόταν μετά από πέντε χρόνια τον Πασχάλη Τσαρούχα, χωρίζοντας με τον Κυπαρίσση.

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα