Παραμένει εντυπωσιακή και με τέλειες αναλογίες: Η ετοιμόγεννη Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει πάρει γραμμάριο στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της παρουσιάστριας

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά σε λίγο καιρό, καθώς διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι έτοιμη να κρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της. Μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Λίγο πριν το… διπλό χαρμόσυνο γεγονός, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σε ένα κοσμικό event στην καρδιά της Αθήνας. Η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία και αναμφισβήτητα η περίοδος της εγκυμοσύνης της πάει πολύ!

Η Ιωάννα Μαλέσκου πιο χαρούμενη και όμορφη από ποτέ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, λίγες εβδομάδες πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

«Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα. Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό.

Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Δείτε τις φωτογραφίες της εγκυμονούσας Ιωάννας Μαλέσκου

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του