Παραμένει γοητευτική η Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Η 48χρονη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της μέχρι και σήμερα

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Η Τατιάνα Δράκου σήμερα

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Λάμψη. Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου σήμερα δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είναι ηθοποιός και κόρη των γνωστών ηθοποιών, Βίλμας Τσακίρη και Γιάννη Ευαγγελίδη. Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ αποφοίτησε αριστούχος από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Στο θέατρο ξεκίνησε το 1992 με τον θίασο του Γ. Κιμούλη στο έργο “Συρανό ντε Μπερζεράκ” του Ροστάν και έκτοτε ακολούθησαν πολλές συνεργασίες θεατρικές και τηλεοπτικές. Στο τηλεοπτικό κοινό έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρώτο της κιόλας ρόλο, αυτόν της Τατιάνας Δράκου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Λάμψη. Από το 2007 συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Διετέλεσε πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών από το 2007 έως το τέλος του 2010.

Είναι παντρεμένη με τον παιδικό της φίλο Φώτη Θεοδωρίδη με τον οποίο από το 2002 μένουν στις Σέρρες και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Με αφορμή τα γενέθλιά της η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας κάποια υπέροχα λόγια ενώ εξέφρασε δημόσια την απέραντη αγάπη που έχει στους γονείς της, Γιάννη Ευαγγελίδη και Βίλμα Τσακίρη.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ