Παρασκευή Κερασιώτη για τη δουλειά στη Μύκονο: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»

Παρασκευή Κερασιώτη για τη δουλειά στη Μύκονο: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»

Παρασκευή Κερασιώτη: Στη Μύκονο εργάζεται αυτή την εποχή η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM3, που κατέκτησε τη 2η θέση. Η Παρασκευή μίλησε για τη δουλειά της, αλλά και για το μόντελινγκ.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι τους τελευταίους μήνες. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δε βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ, δε θα τα παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη Τζώρτζια Γεωργίου.

Η δουλειά της Παρασκευής Κερασιώτη ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο.

«Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δε σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά».

Ο κόσμος μου χαμογελάει και μου λέει μπράβο που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά και όχι να φτάσω ψηλά με άλλους τρόπους. Είμαι ένα κορίτσι που κατάφερα να διώξω κάποια στερεότυπα που έχουν για τη δική μας τη φυλή. Αν δεν πήγαινα στο GNTM, δε θα είχα μπει στο πρακτορείο μου και δε θα είχα κάνει δουλειές. Μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες και έχω κάνει πολλά πράγματα»

Προτεινόμενα