Παράτησε την υποκριτική και είναι μια κούκλα: Πιο όμορφη από ποτέ η Αλέκα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Κωνσταντίνου και Ελένης: Άλλος άνθρωπος η Χριστίνα Γκόλια

Την θυμόμαστε όλοι από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Άφησε εποχή μέσα από τον ρόλο της ως Αλέκα και με το ειδύλλιο της με τον αστυνόμο Μπάμπη. Ο λόγος για την πρώην ηθοποιό, Χριστίνα Γκόλια.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια κορυφαία σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και πολλοί χαρακτήρες, ακόμη κι αν ήρθαν για ένα επεισόδιο, έχουν μείνει στις μνήμες μας.

Μια ηθοποιός από όσους έχουν συμμετάσχει, γεννήθηκε στην Ελασσόνα της Θεσσαλίας και αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη. Η καριέρα της ξεκίνησε με διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1996 στην σειρά «Ένοχη Αγάπη» του Νίκου Κουτελιδάκη ενώ έκανε guest στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα της Θεσσαλίας και αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη. Η καριέρα της ξεκίνησε με διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1996 στην σειρά «Ένοχη Αγάπη» του Νίκου Κουτελιδάκη ενώ έκανε guest στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η «Αλέκα» κατά κόσμον, Χριστίνα Γκόλια, από το 2008 έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και εργάζεται ως τραγουδίστρια, ενώ είχε δημιουργήσει και τη δική της μπάντα.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τι επάγγελμα κάνει σήμερα η Χριστίνα Γκόλια

Η πορεία της σηματοδοτείται από μια δυναμική δράση στο χώρο του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου με σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Λυδία Κονιόρδου (στην Αρχαία τραγωδία Αλκηστις του Ευριπίδη στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου), ο Γιάννης Μπέζος (στα Σκουπίδια του Ξανθούλη στο Θέατρο Αθήναιον), ο Γιάννης Ζουγανέλης. ο Γιώργος Παρσαλάκης, ο Τάσος Χαλκιάς η Μπέσυ Μάλφα και βραβευμένους σκηνοθέτες όπως ο Κώστας Κουτσομύτης (Στην τηλεοπτική σειρά “Τα παιδιά της Νιόβης” στο ρόλο της Νερσέ).

Εχει επίσης πλούσια δράση στο χώρο της μουσικής όπου δραστηριοποιείται σάν τραγουδίστρια με το γκρούπ της τους Blue Quartet σε Αθηναικές και όχι μόνο μουσικές σκηνές.

Το Νοέμβριο του 2016 συμμετείχε με την μουσική της ομάδα σε Αγγλικό Φεστιβάλ στο O2 Academy Islington στο Λονδίνο. Εχει δώσει συναυλία επίσης στο Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου στο Ναύπλιο τον Οκτώβρη του 2018 όπως και στο Φεστιβάλ Ηράκλεια 2018 ¨Η Γυναίκα είναι τέχνη“.

Μας ταξιδεύει σε διάφορα μουσικά είδη παντρεύοντας το κινηματογραφικό στοιχείο με τη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, με τζαζ, ποπ, ροκ και μπλούζ πινελιές. Η μουσική της ενώνει το παλιό με το καινούργιο, με Ελληνικά και Αγγλόφωνα τραγούδια της όπως και ξεχωριστές διασκευές.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πως είναι σήμερα η Αλέκα του Μπάμπη

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • 2008: “Ιατρικό απόρρητο” του Γ.Βασιλειάδη (ΑΝΤ1).
  • 2005: “Ερωτας με επιδότηση ΟΓΑ” του Α.Τέμπου (Alpha).
  • 2005: “Τα παιδιά της Νιόβης” του Κ.Κουτσομύτη (ΝΕΤ).
  • 2005: “Πενήντα-Πενήντα” του Β.Θωμόπουλου (Mega).
  • 2005: “Ποιος γελάει τελευταίος” του Μπ.Σπανού (Alter).
  • 2004: “Ελιές θρούμπες” του Β.Θωμόπουλου (Alter).
  • 2003: “Ελλάς το μεγαλείο σου” του Α.Τέμπου (ANT1).
  • 2003: “Καλημέρα Ζωή” του Ν.Φώσκολου (ANT1).
  • 2000: “Τσα” των Γ.Ζουγανέλη/Π.Ασπρούλια (Alpha).
  • 1999: “Για μιά θέση στον ήλιο” του Α.Τέμπου (Mega).
  • 1998: “Κωνσταντίνου και Ελένης” του Κ.Λυχναρά (ANT1).
  • 1998: “Δεσποινίς Μαργαρίτα” της Φ.Κοτρώτση (ANT1).
  • 1996: “Ενοχη Αγάπη” του Ν.Κουτελιδάκη (Mega).

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε