«Πάρτε τα 215.000 του Ρουβά και κάντε τα PCR»: Κίνημα στο Twitter με αίτημα τα δωρεάν τεστ

by Εύα Ζαχαριάδη

«Πάρτε τα 215.000 του Ρουβά και κάντε τα PCR»: Δημιουργήθηκε κίνημα για να γίνονται δωρεάν PCR έλεγχοι

Το Twitter έχει ξεσηκωθεί μετά την είδηση για το πόσο ακριβά κόστισε η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς που έκανε ο Δήμος Αθηναίων. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες καλούμαστε να πληρώσουμε το μεγάλο κόστος των PCR τέστ, αμέτρητα είναι τα tweets για να γίνονται δωρεάν PCR τεστ.

Έντονες είναι πλέον οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς που πραγματοποίησε ο Δήμος Αθηναίων στην Τεχνόπολη με τον Σάκη Ρουβά, σε συνδυασμό με τις ατελείωτες ουρές και το μεγάλο κόστος που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες για τη διενέργεια PCR τεστ.

«Πάρτε τα 215.000 του Ρουβά και κάντε τα PCR»: Κίνημα στο Twitter με αίτημα τα δωρεάν τεστ

Νούμερο ένα τάση είναι εδώ και μερικές ώρες στο ελληνικό Twitter το #Δωρεάν_pcr_test. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για το μεγάλο κόστος που συνεπάγεται η διενέργεια μοριακού ελέγχου στη χώρα μας (μέση τιμή 60€), την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς.

Μάλιστα, οι ουρές έξω από τις δημόσιες και ιδιωτικές δομές που πραγματοποιούν τέτοιους ελέγχους είναι ατελείωτες τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας ακόμα περισσότερο την αντίδραση των πολιτών.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την είδηση ότι η εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κόστισε 215.000 ευρώ, σημαντικό μέρος των οποίων θα λάβει ο Σάκης Ρουβάς για μια εμφάνιση 17 λεπτών, τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν