Πάρτι δίχως αύριο για την Γαία Μερκούρη: Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στις φωτογραφίες από τις διακοπές με τους φίλους της

Γαία Μερκούρη: Πιο λαμπερή από ποτέ απολαμβάνοντας τις διακοπές της

Η Γαία Μερκούρη απολαμβάνει τις διακοπές της και όπως πάντα το νεαρό μοντέλο είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με την παρέα της.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος έχουν δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο σχετικά με την σχέση τους, καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, αφού συνεχώς δημοσιεύουν διάφορες στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη, ωστόσο, πέρασε λίγες ημέρες χωριστά από τον σύντροφό της, πηγαίνοντας διακοπές με τις φίλες και τους φίλους της και θέλησε να μοιραστεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες από τις ημέρες τους στο νησί που επέλεξαν.

Έτσι, ανέβασε τον εαυτό της αγκαλιά με τις φίλες και έναν φίλο της, όπου όλοι τους ήταν ντυμένοι στα λευκά, με το αγόρι της να δείχνει τον ενθουσιασμό του στα σχόλια, βάζοντας πολλές κόκκινες καρδούλες για την αγαπημένη του. Φαίνεται, μάλιστα, πως δεν υπάρχει ίχνος ζήλιας ανάμεσά τους και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο όταν είναι χώρια.

Γαία Μερκούρη: Οι αναρτήσεις της από τις διακοπές της και το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε