Πάτος στην τηλεθέαση το Big Brother: Οι Έλληνες του γυρίζουν την πλάτη και δεν το βλέπουν

Big Brother: Δεν πήγε και πολύ καλά το φετινό ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Big Brother: Παρά τον χαμό των πρώτων ημερών και την εμφάνιση της Μαλέσκου στο σόου, δεν ήταν αρκετά για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον.

Το Big Brother λοιπόν επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τον δεύτερο, συνεχόμενο κύκλο του. Mέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα χθες, Παρασκευή, προβλήθηκε το δεύτερο Live στο οποίο και σημειώθηκε η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Σε αυτό η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, υποδέχθηκαν στο πλατό την Ιωάννα Μαλέσκου. Kαι μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό όλες τις στιγμές που βίωσαν οι παίκτες του ριάλιτι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πόσο παρακολούθησαν, όμως, οι τηλεθεατές το συγκεκριμένο live;

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Big Brother

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο live του Big Brother κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 13,3% στο δυναμικό κοινό. Kαι 13% στο σύνολο του κοινού.

Μοναδικός αντίπαλος του Big Brother Live ήταν το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA, «Η γη της ελιάς». Που συγκέντρωσε ποσοστό 20.3% στο δυναμικό κοινό και 23.8% στο γενικό σύνολο.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά. Όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»