Παύλος Ορκόπουλος: Τα 43 χρόνια έρωτα και αγάπης με τη σύζυγο του και το σημείωμα που της αφήνει κάθε πρωί μαζί με τον καφέ

Παύλος Ορκόπουλος: Η εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού για την σύζυγο του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The2nightshow» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αναλυτικότερα, όσα αποκάλυψε για τη ζωή του στον διάσημο παρουσιαστή:

Ο Παύλος Ορκόπουλος για τον έρωτα και την αγάπη με την σύζυγο του

Είπε ότι το ταξίδι στην υποκριτική το ξεκίνησε έχοντας ως συνοδοιπόρο του τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, δυο ερωτευμένα πλάσματα που ήθελαν να κάνουν το πάθος τους και επάγγελμα. “Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του 70 δύο ερωτευμένα πλάσματα και είπαμε να σπουδάσουμε αυτό που κάνουμε ερασιτεχνικά. Ερχόμαστε στην Αθήνα, μπαίνουμε στη σχολή Βεάκη, νοικιάζουμε σπίτι και άρχισα να εργάζομαι στις οικοδομές”.

Ακόμα, ο ηθοποίος αποκάλυψε πως δεν συνεργάστηκαν μαζί στην τηλεόραση, σε αντίθεση με το θέατρο, λόγω της επιλογής της να μη δουλεύει τόσο πολύ λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεών της. Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως και η κόρη τους έγινε ηθοποιός αλλά πλέον μεγαλώνει τα δύο αγοράκια της, στα οποία εκείνος ως παππούς έχει αδυναμία.

Το σημείωμα που αφήνει ο Παύλος Ορκόπουλος και τα 43 χρόνια δεσμού

Μαζί με την σύζυγό του μετρούν 43 χρόνια κοινής πορείας και αγάπης και ο ηθοποιός μίλησε για μια συνήθεια που έχουν κάθε πρωί. Ο ίδιος, όταν σηκώνεται πρώτος από το κρεβάτι της ετοιμάζει καφέ και στο πλάι ένα σημείωμα όπου της εκφράζει την αγάπη του. Καθημερινά: “Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ””.

“Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας. Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό. Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 43 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις” εξήγησε ο Παύλος Ορκόπουλος.

Related posts

Για κάποιους δεν είχαμε ιδέα: Οι αγαπημένοι ηθοποιοί του “Είσαι το Ταίρι μου” που έφυγαν από κοντά μας

Έρχεται νέο «Καφέ της Χαράς»: Αυτή είναι η νέα κωμωδία του Mega που θα δούμε τη νέα σεζόν

Άγνωστοι αφήνουν 50 στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου – Γιατί δεν πρέπει να τα αγγiξεις