Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του και έτσι παίρναμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας»

by Τόνια Τζαφέρη

Πέγκυ Ζήνα: H εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

H γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια σπανίως μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφο της, ωστόσο η εμφάνιση της στην Αννίτα Πάνια ήταν αρκετή για να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ανοιχτά” και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής και αποκάλυψε πως νιώθει να μην ταιριάζει στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας της χώρας.

«Δεν έχω καλή άποψη για τον χώρο μας. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη» ανέφερε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του και έτσι παίρναμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας»

Η αναφορά της Πέγκυ Ζήνα στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα

Στην πορεία, η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα με τον οποίο μετρούν 26 χρόνια κοινής πορείας λέγοντας μάλιστα πως αν δεν ερχόταν εκείνος στη ζωή της ίσως να μην είχε καταφέρει να κάνει την καριέρα που έχει κάνει.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί…» είπε και συνέχισε.

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε “δε το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”… Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του και έτσι παίρναμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας»

Οι προσωπικές αποκαλύψεις της Πέγκυ Ζήνα

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν