Πένυ Παπουτσή: Η γλυκιά σύζυγος του Τάσου Χαλκιά, τα τρυφερά λόγια και τα 45 χρόνια ευτυχισμένου γάμου

Πένυ Παπουτσή: Λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Τάσο Χαλκιά

Η Πένυ Παπουτσή, εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια, έχει αποδειχθεί το άλλο μισό του Τάσου Χαλκιά. Ο Τάσος Χαλκίας είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος μετρά πάρα πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην υποκριτική. Πολλοί λένε πως πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, κρύβεται μία ακόμα πιο επιτυχημένη γυναίκα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του επιτυχημένου Τάσου Χαλκιά, υπάρχει πραγματικά η Πένυ Παπουτσή.

Τάσος Χαλκιάς: Τα τρυφερά λόγια του για την Πένυ Παπουτσή

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, επεσήμανε πως η Πένυ είναι όλη του η ζωή. Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα, από τις δηλώσεις που είχε κάνει και οι οποίες αναφέρονταν σε εκείνη. Αναλυτικά: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια».

Ο γνωστός ηθοποιός, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, η οποία τον στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει. Αναλυτικότερα: «Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου». Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός των ελληνικών σειρών, του θεάτρου και του κινηματογράφου, γνωστοποίησε πως τον ενώνουν πολλά, με τη γυναίκα του. Αναλυτικά: «Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές».

Η παρακάτω φωτογραφία του ζευγαριού είναι από κοινή έξοδό τους. Συγκεκριμένα, είναι ένα βράδυ Τρίτης, όταν ο Τάσος Χαλκιάς και η Πένυ Παπουτσή είχαν πάει στο Θέατρο Δανδουλάκη.

Related posts

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο