Περήφανοι γονείς η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος: Τρισευτυχισμένοι στην ορκωμοσία του 23χρονου γιου τους

Φαίη Κοκκινοπούλου-Αντώνης Καφετζόπουλος: Η συγκινητική στιγμή στην ορκωμοσία του γιου τους

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου είναι τρισευτυχισμένοι μιας και ο γιος τους ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του. Φυσικά έδωσαν το παρών στη τελετή ορκωμοσίας του 23χρονου Σπύρου και με καμάρι τον είδαν να παίρνει το πτυχίο του.

Ο Σπύρος Καφετζόπουλος πόζαρε χαμογελαστός αγκαλιά με τη μητέρα του και κρατώντας στα χέρια το πτυχίο του. Στην τελετή ορκωμοσία παρέστη και ο μεγάλος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, ο Γιώργος, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός.

Φαίη Κοκκινοπούλου-Αντώνης Καφετζόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για την ορκωμοσία του γιου του.

“Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο είναι η απόδειξη – ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Related posts

Αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό ο Βασίλης Μπισμπίκης: Εικόνες από τη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού μετά τη διασωλήνωση του

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Ακάλυπτος: Έχει εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια – Πώς είναι η κόρη του Παρτσαλάκη από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Ξανά μαζί Ζήνα και Γαβριέλλα: 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, δεν τις αναγνωρίζει κανείς

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η γέννηση στην Πόλη, τα 25 χρόνια σχέσης εκτός γάμου, ο οδυνηρός χωρισμός, τα 2 παιδιά και η μάχη με την κατάθλιψη

Άφησε την τηλεόραση αλλά όχι το θέατρο: Η Εκάβη Ντούμα είναι αγνώριστη σήμερα

Οι «ήρωες της βιντεοκασέτας»: Τι απέγιναν 28 αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ’80

Άφησαν εποχή: Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»

Ταξίδι στο παρελθόν με Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστοι σήμερα όλοι οι guests της σειράς, την Μπουκουβάλα δεν θα την αναγνώριζε κανείς