Περήφανος ο Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή είναι η καταγωγή του πρωταγωνιστή των «Παγιδευμένων»

by Εύα Ζαχαριάδη

Παύλος Ορκόπουλος: Λίγα λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό

Έχει πετύχει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο και έχει μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Ο λόγος, για τον αγαπημένο ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο.

Ο Παύλος Ορκόπουλος γεννήθηκε στην Κόρινθο, απ’ όπου έχει και καταγωγή. Είναι παντρεμένος με την, επίσης ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά καθώς και εγγόνια.

Περήφανος ο Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή είναι η καταγωγή του πρωταγωνιστή των «Παγιδευμένων»

Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014.Επίσης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς και στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών στις εκλογές του 2019.

Περήφανος ο Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή είναι η καταγωγή του πρωταγωνιστή των «Παγιδευμένων»

Παύλος Ορκόπουλος: Η επαγγελματική πορεία

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά Η επιστροφή το 1982. Έχει παίξει επίσης σε δύο επεισόδια της σειράς Κοχλίας. Ακολούθησαν ρόλοι στις δημοφιλείς σειρές Πατήρ υιός και πνεύμα, η Δίκη και Φόνος χωρίς ταυτότητα. Άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από την σειρά Μυρτώ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο ως Στέλιος Φιντάς. Ακολούθησε guest στην σειρά Εξ Αδιαιρέτου. Επίσης, συμμετείχε σε συνολικά έξι αυτοτελή επεισόδιά της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Έγινε ευρέως γνωστός και καθιερώθηκε από τον τηλεοπτικό ρόλο του Λουκά στην τηλεοπτική σειρά Ντόλτσε Βίτα. Ακολούθησαν δημοφιλείς σειρές όπως Ο κακός βεζίρης, Δεσποινίς Μαργαρίτα και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Ακολούθησε ο κωμικός ρόλος του Αστυνόμου Ταχίνη στην σειρά Miss Νταίζη. Στην συνέχεια, συμμετείχε στην σειρά Τα παιδιά της Νιόβης. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μέσα από τον ρόλο του Θωμά Βουλινού στην σειρά Στο παρά 5. Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές Η Πολυκατοικία, Η Οικογένεια Βλάπτει και Το σπίτι της Έμμας. Υποδύθηκε τον Μενέλαο Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha TV Το σόι σου από το 2014 έως το 2019.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo