Περιστατικό στην Πάρο: Άρπαξε την εγκύκλιο για τα εμβόλια από τον παπά και την έσκισε μέσα στην εκκλησία

by Τόνια Τζαφέρη

Πάρος: Άρπαξε την εγκύκλιο για τα εμβόλια από τον παπά και την έσκισε

Πάρος: Είναι και κάποιοι αντιεμβολιαστές, οι οποίοι δεν διστάζουν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Να περάσουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους και να προβούν σε πράξεις με μηδενικό σεβασμό. Τόσο προς τον εκκλησία, όσο και στο γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις και πιστεύω.

Κάπως έτσι καταλήγουμε σε ένα τραγελαφικό επεισόδιο, που έλαβε μέρος στην Πάρο.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, ένα τραγελαφικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε ξωκλήσι σε χωριό της Πάρου την Κυριακή 25 Ιουλίου. Με αρνητική πρωταγωνίστρια μία πιστή.

Όταν η Λειτουργία τελείωσε και ήρθε η ώρα να διαβαστεί από τον άμβωνα η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών. Ο ιερέας παρέδωσε το έγγραφο της εγκυκλίου στον ψάλτη με τον τελευταίο να αρνείται να το διαβάσει.

Πάρος: Άρπαξε την εγκύκλιο για τα εμβόλια από τον παπά και την έσκισε

Τότε, όταν ο ίδιος ο ιερέας πήρε το έγγραφο και ξεκίνησε να το διαβάζει προς τους πιστούς. Ένα αναπάντεχο γεγονός έφερε τα πάνω κάτω στο μικρό ναό. Γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο ξωκλήσι, άρπαξε ξαφνικά την εγκύκλιο από τα χέρια του ιερέα. Και την έσκισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ποιμνίου που έμεινε εμβρόντητο να κοιτάζει το απρόσμενο θέαμα!

Σύγχυση και αναστάτωση επικράτησε την ώρα εκείνη μεταξύ του εκκλησιάσματος που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει μπροστά στην απρόσμενη τροπή που πήρε η ανάγνωση της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid – 19 δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία. Συστήνοντας σε όλους σε συνεννόηση με το γιατρό τους να κάνουν το εμβόλιο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα