Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από το στούντιο: Σόου από τον Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ

Άρης Πορτοσάλτε: Αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο

Ένα ακόμη επεισόδιο με τον Άρη Πορτοσάλτε παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό, όταν ο δημοσιογράφος εκνευρίστηκε, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Η σημερινή μέρα θα πρέπει να σημειωθεί στο ημερολόγιο όσων κάνουν ρεπορτάζ media καθώς, βρέθηκε ο άνθρωπος που κατάφερε να εκνευρίσει σε τέτοιο βαθμό τον Άρη Πορτοσάλτε, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το στούντιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ», ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ κ. Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, με συνομιλητές τους Γιώργο Καραμέρο και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Τι ακριβώς σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε και για ποιο λόγο έγινε έξαλλος

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Πορτοσάλτε και μιλώντας για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή, ο Γιώργος Καραμέρος «τόλμησε» να μιλήσει πάνω του, με τον διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ να γίνεται έξαλλος και να επιδίδεται σε ένα σόου στον τηλεοπτικό αέρα.

Παρά τις εκκλήσεις του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου για να παραμείνει και το χαμόγελο του Γιώργου Καραμέρου, που πραγματικά δεν του είπε και τίποτα προσβλητικό, ο κ. Πορτοσάλτε έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Φαίνεται πως ο κ. Πορτοσάλτε έχει «γλυκαθεί» από τη δημοσιότητα που λαμβάνει όταν κάνει σόοου στο στούντιο και έχει αποφασίσει να το πραγματοποιεί πολύ συχνά.

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος