Πέθανε ο πρωταγωνιστής της «Εσμεράλδας»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της 54χρονης σήμερα Leticia Calderόn

Εσμεράλδα: Νεκρός ο τηλεοπτικός Μελέσιο

Η λατινοαμερικάνικη σειρά «Εσμεράλδα» έκανε θραύση όταν κυκλοφόρησε το 1997 και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού.

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, η όμορφη πρωταγωνίστρια καλείται να διαχειριστεί μια απώλεια που όπως παραδέχεται της στοιχίζει πολύ, καθώς πρωταγωνιστής της σειράς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της πατρίδας του.

Πέθανε ο ηθοποιός Ignacio Lopez Tarso από τη σειρά Εσμεράλδα

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Μελέσιο, τον κολλητό φίλο της Εσμεράδας που χάριζε άπλετο γέλιο σε κάθε επεισόδιο της αγαπημένης σειράς των ’90s. Ο ηθοποιός Ignacio Lopez Tarso πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 98 ετών, με την πρωταγωνίστρια της σειράς να τον αποχειρετά με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Η ίδια ανήρτησε μία σειρά κοινών τους φωτογραφιών -από τη σειρά και όχι μόνο- γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο παράδεισος κερδίζει ένα μεγάλο αστέρι. Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό, έναν σπουδαίο άνθρωπο, σύντροφο, πατέρα, παππού, φίλο. Πάντα θα θυμάμαι τις πολλές ώρες κουβέντας και γέλιου. Αγαπημένε μου Μελέσιο, θα μου λείψεις τόσο πολύ. Η βασίλισσά σου».

Related posts

Πανελλήνιος θρήνος: Νεκρός ο παντοδύναμος Έλληνας Εφοπλιστής και ευεργέτης της χώρας μας

Μυρτώ της Πάρου: 12 χρόνια από τη φρικτή επίθεση – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας της

Το Τζόκερ της ζωής τους: 3 ζώδια θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους με τη Σελήνη στους Ιχθύς από 23 ως 25 Ιουλίου