«Πέθανε στα χέρια μου»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Βογιατζή για τη γυναίκα του

by Εύα Ζαχαριάδη

«Πέθανε στα χέρια μου»: Λύγισαν και οι πέτρες με την εξομολόγηση του μεγάλου ηθοποιού

Ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής, βρέθηκε καλεσμένος στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Η συνέντευξη που παραχώρησε ήταν συγκλονιστική καθώς ο διάσημος ηθοποιός προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την γυναίκα του.

«Ευτύχησα να έχω μια πολύ σπουδαία οικογένεια. Ήμουν ευτυχισμένος. Τα είχα λύσει όλα μαγικά, λέγοντας πάντα την αλήθεια. Κοιμόμουν ήσυχος. Η αλήθεια λυτρώνει. Η απουσία της γυναίκας μου είναι σημαντική. Πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου κυριολεκτικά. Έκανα την ίδια ημέρα πρόβα και παράσταση. Ήξερα ότι αυτό ήθελε για εμένα. Όχι μόνο το ήθελε η ίδια αλλά το ήθελε και για μένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα» είπε ο Γιάννης Βογιατζής στο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Πέθανε στα χέρια μου»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Βογιατζή για τη γυναίκα του

Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού – «Πέθανε στα χέρια μου»

«Τώρα πια που είμαι και εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη την αγάπη μου και το σεβασμό στο όνομά της γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες και θα είμαι ευτυχής να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Εγώ όμως μία γνώρισα και μία λάτρεψα».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν