«Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία»: Ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για τα μέτρα στη Μύκονο

by Τόνια Τζαφέρη
«Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία»: Ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για τα μέτρα στη Μύκονο

Αντώνης Ρέμος: Ξέσπασμα του τραγουδιστή για τα μέτρα στη Μύκονο

Αντώνης Ρέμος: Και ενώ περιμέναμε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα με τους εμβολιασμούς και την κατάσταση της πανδημίας. Τα δεδομένα μας διαψεύδουν, μας ανησυχούν και μας απογοητεύουν. Τι και αν οι εμβολιασμοί προχωράνε, τι και αν οι κάτοικοι του νησιού στην πλειοψηφία του είναι εμβολιασμένοι. Το lockdown είναι και πάλι πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό, όπως είναι λογικό έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων, μια εκ των οποίων ήταν και αυτή του γνωστού τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου.

 Σε ζωντανή σύνδεση από την Σαντορίνη βγήκε λοιπόν ο Ρέμος και μίλησε για τα νέα μέτρα στην διασκέδαση και το πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος των μουσικών.

«Χαίρομαι που στην Σαντορίνη έχουμε κόσμο σε αντίθεση με άλλα νησιά που αδειάζουν λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Είναι λυπηρό και δραματικό για την Μύκονο εν μέσω καλοκαιριού να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. Δεν γίνεται να παίρνονται με τέτοιο τρόπο. Θα μπορούσαν να το είχαν προβλέψει και θλίβομαι» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία»: Ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για τα μέτρα στη Μύκονο

«Δεν σβήνεις την μηχανή όταν το καράβι είναι εν μέσω καταιγίδας. Δεύτερον ποιος ο λόγος να κλείσεις την μουσική. Όταν είναι ένας χώρος για εμβολιασμένους, δεν μπορείς να λες ότι θα έχει 75% πληρότητα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος να εμβολιαστείς δηλαδή;

Όλα αυτά που γίνονται αποτρέπουν από το να κάνεις το εμβόλιο. Όποιος το έκανε το έκανε κι όποιος δεν το έκανε, δεν το έκανε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Παρέδωσαν τα κλειδιά στους λοιμωξιολόγους γιατί γνωρίζουν… Αλλά πρέπει να παρθούν καλύτερες αποφάσεις. Κάπου χάθηκε το μέτρο κι ο σχεδιασμός. Θεωρώ ότι πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία. Εμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε.» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

Προτεινόμενα