«Πήγε κι έγινε ρεζίλι, δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους»: Η Μέλπω Ζαροκώστα αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μέλπω Ζαροκώστα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού

Η Μέλπω Ζαροκώστα μέσα από την συνέντευξη της στο περιοδικό, Λοιπόν, μίλησε για την πορεία της στο θέατρο. Ωστόσο, η ηθοποιός αποκάλυψε και την γνώμη της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μελίνα Μερκούρη.

Η ηθοποιός είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε ταλέντο αλλά εκείνο που το επισκίασε είναι το γεγονός πως υποκρινόταν και δεν ζούσε τον ρόλο. Έκανε πάντα την ωραία. Εγκλωβίστηκε παρόλο που μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Ήταν όμορφη, αλλά παρασύρθηκε, με σκοπό να είναι η ωραία της τηλεόρασης και του θεάτρου».

Για το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιξε και «Αντιγόνη» στην Επίδαυρο, η Μέλπω Ζαρόκωστα σχολίασε ότι: «Πήγε ναι και έγινε ρεζίλι. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους μόνο και μόνο από την ανάγκη που έχεις για να επιδεικνύεσαι».

Μέλπω Ζαροκώστα: Η γνώμη για την Μελίνα Μερκούρη

Για τη Μελίνα Μερκούρη τέλος, είπε:

«Τη γνώριζα. Δεν ήταν καλή ηθοποιός. Ήταν αξιοπρεπής αλλά δεν ήταν το ταλέντο. Είχε μια ωραία εμφάνιση αλλά δεν ήταν η Έλλη Λαμπέτη. Έβλεπες τη Λαμπέτη και σου κοβόταν η ανάσα πραγματικά και μόνο καλημέρα που σου έλεγε».

Related posts

Απογοήτευση για τον Γιώργο Αυτιά – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”