“Πιο αδύνατη από ποτέ”: Η Μαρία Μπεκατώρου με ολόσωμο μαγιό, ρίχνει το Instagram

Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει με μαγιό και ρίχνει το Instagram

Μαρία Μπεκατώρου: Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά. Στην οποία έμεινε απόλυτα ενεργή. Η παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή είναι εμφανής. Πολύ καιρό πριν από την καραντίνα, η Μαρία Μπεκατώρου είχε καταφέρει να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την παίδευαν.

Κατά της διάρκεια της καραντίνας η παρουσιάστρια όχι μόνο διατήρησε το βάρος της αλλά έχασε μερικά ακόμη. Επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει ανοιχτά για την διαδικασία που ακολούθησε ώστε να προσπαθήσει να μείνει έγκυος.

«Είμαι καλά, πάει καλά η δουλειά, μ’ αρέσει που έχω αδυνατίσει και το συντηρώ. Αισθάνομαι πολύ ωραία και αυτό με έχει βοηθήσει που έχασα κιλά», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της ξεκίνησε μετά τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές. Καθώς όπως είχε πει η ίδια ξεχνούσε να φάει, επισημαίνοντας βέβαια πως αυτό δεν ήταν σωστό, ωστόσο άρχισε σταδιακά να χάνει κιλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Αυτό που μας έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν το πόσο φανερά αδυνατισμένη έδειχνε η σιλουέτα της. Η Mαρία Μπεκατώρου είναι σε πολύ καλή φόρμα και διάθεση και φαίνεται.

Το τέλος του Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου

Η ίδια αποχαιρέτησε λοιπόν για τελευταία φορά τους τηλεθεατές του Still Standing. Το οποίο λίγο πριν τελειώνει, έπαιξε και τα καλύτερα στιγμιότυπα μέχρι σήμερα.

«Δεν μπορώ να πω πολλά σας αγαπάω πάρα πολύ και εσάς που μας βλέπετε και εσάς που είστε εδώ. Δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ μακάρι να είχαμε και άλλες ώρες, δουλέψαμε ασταμάτητα.

Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που και εγώ προσωπικά έχω κάνει στην τηλεόραση, αλλά το αγαπήσαμε όλοι πάρα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω άλλα, σας αγαπάμε εις το επανιδείν».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα