Πιο όμορφη από ποτέ η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση που απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με τις κόρες της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λαμπερή και αγκαλιά με τις κόρες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και καιρό περνάει τις οικογενειακές της διακοπές στο όμορφο νησί της Πάρου. Η διάσημη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους.

Φροντίζει με κάθε τρόπο να γεμίσει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού θα συνεχίσει στο τιμόνι του Happy Day και αφιερώνει στα παιδιά της το χρόνο που της λείπει το χειμώνα λόγω προγράμματος. Ανέβασε δυο νέα όμορφα στιγμιότυπα με την ίδια και τις δύο όμορφες κορούλες της να αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα.

Σε προηγούμενες μάλιστα φωτογραφίες μας έχει δείξει και τον μικρό της γιο. Τη μία παρουσιάζοντας τις οικοδομικές του ικανότητες, αφού είχε χτίσει εντυπωσιακά καστράκια στην αμμουδιά και την άλλη σε ένα πολύ τρφερό στιγμιότυπο όπου ο μικρός έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μαμάς του, αφού όπως φαίνεται το παιχνίδι στη θάλασσα τον εξάντλησε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η νέα ανάρτηση με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Οι νέες φωτογραφίες της Τσιμτσιλή, αγκαλία με τις κόρες της στο Ηλιοβασίλεμα
Τα νησιά των Κυκλάδων φημίζονται για το πανέμορφο Ηλιοβασίλεμά τους με τη Σαντορίνη, την Ίο και την Πάρο να κρατάνε τα ηνία. Αυτό το μοναδικό θέαμα θέλησαν να χαρούν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της και έτσι ανέβηκαν στα βραχάκια προκειμένου να βγάλουν μερικές φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει