Πιο όμορφη και από την Ηλιάνα: Η κούκλα αδερφή της Παπαγεωργίου που ελάχιστοι γνωρίζουν

by Τόνια Τζαφέρη

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Η αδυναμία στην αδερφή της που μένει στην Μύκονο

Την Ηλιάνα την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της ως κριτή στον διαγωνισμό μοντέλων και στην συνέχεια την αγαπήσαμε σε κάθε της βήμα. Πλέον η Ηλιάννα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα της Ελλάδας και έχει μία αδερφή με την οποία μοιάζουν πολύ αν και δεν είναι μοντέλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό καθώς ο ευρύτερος κόσμος την γνώρισε μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, όπου την είδαμε σε ρόλο κριτή.

Πιο όμορφη και από την Ηλιάνα: Η κούκλα αδερφή της Παπαγεωργίου που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ωστόσο, λίγο αργότερα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της καθώς παρουσίασε δικές της εκπομπές κάτι που δεν πήγε έτσι όπως το φανταζόταν. Βέβαια, μπορεί το γνωστό μοντέλο να είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αλλά από την άλλη η ίδια δεν έχει αποκαλύψει αρκετά για την προσωπική της ζωή.

Φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μαζί με την αδερφή της

Όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια έχει μια αδερφή όπου μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Πιο συγκεκριμένα, την λένε Μαριλένα και μένει μόνιμα στην Μύκονο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo