Πήρε τα χρήματα και έγινε «καπνός»: Υπάλληλος πληρώθηκε κατά λάθος 330 μισθούς, παραιτήθηκε με επιστολή και εξαφανίστηκε

Μισθοδοσία: Το λάθος του λογιστήριου που άλλαξε την ζωή ενός υπαλλήλου

Καταλάθος ένας υπάλληλος έλαβε 330 φορές τον μισθό του εξαιτίας ενός λάθους στην μισθοδοσία.Ο υπάλληλος από την Χιλή υπέβαλε την παραίτηση του και έγινε καπνός.

Ο εργαζόμενος, βοηθός αποστολών της εταιρείας αλλαντικών Consorcio Industrial de Alimentos, έλαβε μισθό 165.398.851 πέσος Χιλής, δηλαδή περίπου 185 χιλιάδες δολάρια, για τον μήνα Μάιο. Θα έπρεπε να έχει πληρωθεί μόνο περίπου 500.000 πέσος Χιλής, ή 545 δολάρια.

Ο εργαζόμενος αρχικά ειδοποίησε τον διευθυντή του για την τεράστια πληρωμή, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης Diario Financiero.

Ο διευθυντής ανέφερε το θέμα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, που με τη σειρά του ζήτησε από τον εργαζόμενο να δώσει εντολή στην τράπεζα ώστε να επιστραφούν τα χρήματα στην εταιρεία.

Μισθοδοσία: Το λάθος που πλήρωσε ακριβά μια εταιρεία

Εκείνος συμφώνησε να πάει στην τράπεζα την επόμενη μέρα, αλλά τελικά κράτησε τα χρήματα για τον εαυτό του και αγνόησε τον εργοδότη του τις επόμενες ημέρες, παρά τις προσπάθειες του τελευταίου να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο άνδρας υπέβαλε τελικά την παραίτησή του μέσω επιστολής που έστειλε στην εταιρεία ο δικηγόρος του.

Η Consorcio Industrial de Alimentos έχει καταθέσει μήνυση κατά του εργαζόμενου κατηγορώντας τον ότι καταχράστηκε χρήματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Related posts

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζóκερ: 4 ζώδια που θα «λоυστоύν» με χρńμα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης