Πήρε τη γοητεία του πατέρα του και την ομορφιά της μητέρας του: Ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ σε μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του

Παύλος Γλύξμπουργκ: Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, την Ολυμπία, τον Οδυσσέα-Κίμωνα, και τον Αχιλλέα-Ανδρέα και τόσα χρόνια το ανδρόγυνο διατηρεί έναν εξαιρετικά δυνατό δεσμό.

Η οικογένεια απολαμβάνει τη ζωή και, τόσο ο Παύλος, όσο και η Μαρί Σαντάλ αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους. Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος είναι o μεγαλύτερος γιος τους, ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκαν μαζί για τη συνέντευξη του Παύλου στο Point de Vue.

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η φωτογραφία του με τον γιο του, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος πόζαραν μαζί σε μια στιγμή όπου έκαναν τη βόλτα τους, και το κοινό τους ενθουσιάστηκε με τη λήψη, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που τους χαρακτήρισαν ως λεβέντες. Άλλοι επισήμαναν ότι δείχνουν «υπέροχοι».

«Δεν θα αλλάξω ποτέ τη στάση μου. Ο κόσμος θα με δει όπως είμαι: ο οικογενειάρχης, αλλά είμαι ακόμα ο Παύλος για όλους. Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου, Κωνσταντίνος-Αλέξιος. Το μόνο που μπορώ να του προτείνω είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του παππού του, να είναι καλός άνθρωπος, όπως ελπίζω να είμαι και εγώ» είχε αναφέρει ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Το τελευταίο διάστημα εκείνος και η Μαρί Σαντάλ δρομολογούν τη μετακόμισή τους στο Λονδίνο, ώστε να βρίσκονται πιο κοντά στην Ελλάδα.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί