Πήρε το επίθετο του Χάρη από τον γάμο τους: Αυτό είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της Αντελίνας Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το επίθετο και η γνωριμία με τον Χάρη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το διάσημο ζευγάρι με την αμεσότητα και το χιούμορ που τους διακατέχει, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, πολλές φορές μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει διάλογο με τους διαδικτυακούς της φίλους απαντώντας στις ερωτήσεις τους. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, κάποιος ακόλουθός της τη ρώτησε από πού βγαίνει το όνομά της.

Η ίδια απάντησε πως το «Αντελίνα» βγαίνει από το «Αδελαΐδα».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο

Σε άλλη ερώτηση απάντησε τον λόγο που την έκανε να αλλάξει το πατρικό της επίθετο και να κρατήσει εκείνο του συζύγου της, Χάρη Βαρθακούρη.

«…σαν οικογένεια θέλουμε όλοι το ίδιο επίθετο. Επίσης είναι κάτι που μου το ζήτησε ο άντρας μου και προσωπικά βρήκα ότι με τίμησε» απάντησε η Αντελίνα το πατρικό επώνυμο της οποίας είναι Τελώνη.

Σε ίδια ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, επίσης, είχε απαντήσει: «Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου.

Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου.

Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Related posts

«Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας»: Ζευγάρι γιόρτασε 81 χρόνια γάμου και τους είχαν πει ότι «δεν θα κρατούσε πολύ»

«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

Χώρισε η Μαρία Λουΐζα Βούρου: Σε διάσταση με τον σύζυγό της 3 χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο

Στιγμές αγωνίας στο Deal: Η Βασιλική πήρε το ρίσκο, ξεγέλασε τον τραπεζίτη και έφυγε με γεμάτες τσέπες

Ζευγάρι εξομολογείται: «Τρίτη εγκυμοσύνη, τρίτη αποβολή – είναι επώδυνο αλλά δεν θα μας χωρίσει»

Το μεγάλο come-back: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Σπουδαία πράξη: Ένα ζευγάρι βρήκε 1 εκατομμύριο στον δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Όταν η ηλικία δεν έχει σημασία: Ζευγάρι 79 και 83 χρονών καθηλώνει το κοινό με μία εκπληκτική χορογραφία στον πάγο

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος, θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του»