Πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε: Ο Γιώργος Αλκαίος στην καινούργια του ζωή μακριά από το τραγούδι

Γιώργος Αλκαίος: Πως είναι σήμερα ο Γιώργος Αλκαίος και που έχει εξαφανιστεί

Ο Γιώργος Αλκαίος είχε σημειώσει μια επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι μέχρι που αποφάσισε να τα παράτησει όλα και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Πήρε το ρίσκο και βγήκε κερδισμένος και δεν συναντάει κανείς τέτοιο παράδειγμα τραγουδιστή εύκολα.

11 χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου

Έχουν περάσει 11 χρόνια από την εμφάνισή του στη Eurovision του 2010 και τότε χρονολογείται το τελευταίο νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε. Τότε χρονολογείται και η τελευταία φορά που τον είδε κανείς να τραγουδάει σε πίστα, μουσική σκηνή, βάθρο ή οτιδήποτε υπερυψωμένο μπορεί να υπάρξει.

Ενδεχομένως να τραγουδάει πού και πού για συγγενείς και φίλους όταν μαζεύονται τα καλοκαιρινά βράδια στη Μήλο, μα ως εκεί.

Η ενασχόληση του με τη μουσική διεκόπη βάναυσα, αλλά δεν ήταν τόσο απότομη, μιας και ακόμα και πριν το Opa, ο Γιώργος Αλκαίος είχε αρχίσει να αποτραβιέται από όλα τα στάδια επαφής με τη μουσική. Κοινώς, ούτε τραγούδια καινούργια, ούτε live εμφανίσεις.

Για πολλούς παραμένει ακόμα ένα μυστήριο το γιατί ξέκοψε τόσο…μαχαίρι. Δεν ήταν εξάλλου κανένας ήσσων τραγουδιστής. Επιτυχίες πολλές έχει στο βιογραφικό του, η φωνή του είναι απ΄αυτές που δεν ξεχνάς, ήταν με λίγα λόγια πολύ καλός σε αυτό που έκανε.

Για τον ίδιο όμως αυτό δεν είχε μέλλον, είχε ημερομηνία λήξης. Από τη στιγμή που δεν θα μπορούσε να το κάνει δίχως μιζέρια, πήρε την απόφαση να μην το κάνει καθόλου. Γιατί μίζερα θα ήταν τα πράγματα στο διάστημα που ακολούθησε τη Eurovision, αφού λόγω της κρίσης τα μεροκάματα ήταν πολύ χαμηλά.

Ιδίως σε μια εποχή που είχε αναδυθεί ένα νέο είδος μουσικής και ο Γιώργος Αλκαίος ήταν ένα κομμάτι ενός άλλου ύφους, μιας άλλης δεκαετίας, το μισθολογικό κομμάτι ήταν ακόμα πιο αδυσώπητο προς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ίσως να υπήρξαν και περιστατικά που τον ενόχλησαν, ίσως να υπήρξαν συμπεριφορές επιχειρηματιών της νύχτας που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά ο Γιώργος Αλκαίος ξέκοψε κάθε επαφή με το τραγούδι και τη νύχτα και επικεντρώθηκε σε κάτι άλλο.

Γιώργος Αλκαίος: Με τι ασχολείται σήμερα ο τραγουδιστής

Εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται στην εστίαση και πιο συγκεκριμένα έχει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Πολλώνια της Μήλου. Πρόκειται για το Salt Suites and Executive Rooms, μια ξενοδοχειακή μονάδα με σουίτες 5 αστέρων, με τον τραγουδιστή να δείχνει πως είναι ικανός και στο κομμάτι της φιλοξενίας και της δημιουργίας μιας upper class εμπειρίας.

Κι αν κρίνουμε απ΄αυτό που βλέπουμε, δεν είναι απίθανο η επιλογή του αυτή να του βγήκε σε πολύ μεγαλύτερο οικονομικό καλό, αφού τέτοιος χώρος και οι υπηρεσίες που παρέχονται, με εξαίρεση το φετινό καλοκαίρι, πρέπει να έβρισκαν διαρκή ανταπόκριση τα προηγούμενα χρόνια.

Related posts

Σπάει τη σιωπή του ο Γιώργος Αλκαίος: Μετά από 11 χρόνια εξηγεί γιατί εγκατέλειψε ξαφνικά μια καριέρα γεμάτη φήμη και δόξα

Σαν «φωτοτυπία» του τραγουδιστή: Ο «άγνωστος» αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου που ζει μακριά από την Αθήνα και δουλεύει νύχτα

Δύσκολες στιγμές για τον Πάνο Καλίδη και την Λεάννα Μάρκογλου: Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γιος τους

Ο Πασχάλης Τερζής αποκαλύπτει για τη σύζυγό του: “Με τη γυναίκα μου έχουμε να κοιμηθούμε 35 χρόνια μαζί”

Όλοι στο πλευρό του Γιώργου Δασκαλάκη: Αλλοιωμένος από τον καρκίνο ο τραγουδιστής – Η σπουδαία πρωτοβουλία

Επιστήμονες: Αν η μουσική σας ανατριχιάζει τότε ο εγκέφαλός σας είναι εξαιρετικός

Μερακλής μέχρι το τέλος: Το τελευταίο λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Στράτου Διονυσίου που συγκλονίζει

Αγνώριστος και αδυνατισμένος ο Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο, με ίδια μάτια και χαμόγελο