Πιρς Μπρόσναν: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην σύντροφο του για την επέτειο τους και τα 26 χρόνια ευτυχισμένοι γάμου

Πιρς Μπρόσναν: Παραμένει ερωτευμένος είκοσι έξι χρόνια μετά

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες, τόσο του Χόλυγουντ αλλά και ολοκλήρου του κόσμου. Η καρδιά του ωστόσο ανήκει σε μόνο μια γυναικά, την γυναικά της ζωής του και φροντίζει να της το υπενθυμίζει συχνά και με κάθε τρόπο, είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά.

Ο Πιρς Μπρόσναν έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τη σύζυγό του, με αφορμή την επέτειο γνωριμίας τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η 56χρονη συζύγός του Κίλι Σέι Σμιθ δεν σταματούν να εκφράζουν την βαθιά αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, μετά από πολλά χρόνια σχέσης και γάμου, έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Κίλι Σέι Σμιθ και Πιρς Μπρόσναν για πάνω από 26 χρόνια μαζί

Ο 66χρονος ζεν πρεμιέ του σινεμά δε σταματάει να φωνάζει, με κάθε ευκαιρία, πόσο πολύ αγαπάει τη σύζυγό τους. Οι δυο τους ζουν έναν σπάνιο έρωτα, εδώ και 26 χρόνια.

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Keely το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Κίλι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του, και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνη στις συνεντεύξεις του με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος», Πιρς Μπρόσναν

«Αγαπώ τη ζωτικότητά της, το πάθος της. Έχει μια απίστευτη δύναμη, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος» είχε δηλώσει στον Independent τον περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα, και οι δυο τους έχουν ρυτίδες, ενώ η Κίλι έχει πάρει αρκετά κιλά, όπως φαίνεται στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες. Oμως, εκείνος την αγαπά ακριβώς όπως είναι.

Με αφορμή την επέτειο γνωριμίας τους, ο Μπρόσναν έγραψε στο ίνσταγκραμ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους αρκετά χρόνια πριν:

«Aγαπημένη μου, καρδιά μου σε ευχαριστώ που έφερες τόση αγάπη και ομορφιά στη ζωή μου, που έκανες τα τελευταία 26 χρόνια της ζωής μου τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου. Ευτυχισμένη επέτειο καστανομάτα μου…»

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του