«Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω και όλες μου τις ελπίδες» – Παναγιώτης Πετράκης

by Τόνια Τζαφέρη
«Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω και όλες μου τις ελπίδες» – Παναγιώτης Πετράκης

H πίστη του στον Θεό και πως τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη

«Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω και όλες μου τις ελπίδες. Η ελπίδα ότι στην άλλη ζωή υπάρχει κάτι που σε περιμένει που είναι πολύ ανώτερο από αυτήν, δίνει μια εντελώς διαφορετική προοπτική στα πράγματα που συμβαίνουν εδώ.

Το πρωί της Πέμπτης (9/1), ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό και πώς αυτή τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

Πέρασα μια ελαφριά κατάθλιψη, τρία χρόνια διήρκεσε. Παρότι έκανα και ψυχοθεραπεία και lifecoaching, τη βοήθεια που πήρα από την προσευχή μου, δεν την πήρα από κάτι άλλο» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Πετράκης.

«Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω και όλες μου τις ελπίδες» – Παναγιώτης Πετράκης

Ο γνωστός ηθοποιός, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Hairspray» στο θέατρο Ακροπόλ μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Κώστα Κόκλα, τον Ησαΐα Ματιάμπα και πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

«Η πίστη μου με βοηθά να στηριχτώ όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να θέτω κάποιες προτεραιότητες και να ακολουθώ κάποιες αρχές στη ζωή μου. Δεν ταυτίζω καθόλου τη θρησκεία με την εκκλησία.

Παναγιώτης Πετράκης: “Είναι πολύ προσωπική η σχέση μου με τον Θεό”

Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με την οργανωμένη θρησκεία. Είναι πολύ προσωπική η σχέση μου με τον Θεό και διαμορφώνεται πολύ διαφορετικά, χωρίς νόρμες.

Πιστεύεις με την καρδιά σου σε κάτι που είναι γεμάτο αγάπη και θέλει ουσιαστικά το καλό σου ακόμα και αν δεν φαίνεται στην τωρινή ζωή, δηλαδή το να χάσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να πάθεις ένα ατύχημα, να καταστραφείς οικονομικά, οτιδήποτε σε εμάς φαίνεται κακό, έχει έρθει για να μας μάθει κάτι και να πάει την ψυχή μας ένα βήμα παρακάτω.»

Προτεινόμενα