Πλυντήριο πιάτων: Η νέα επαναστατική τεχνολογία που ξοδεύει 20% λιγότερο νερό και κάθε πλύση διαρκεί μόλις 18 λεπτά

Πλυντήριο πιάτων: Καθαρισμός πιάτων από το μέλλον

Από τη γνωστή κατασκευαστική εταιρεία πλυντηρίων Briva κατασκευάστηκε το πλυντήριο πιάτων του μέλλοντος και αναμένεται να σας εντυπωσιάσει. Είναι δεδομένο μάλιστα, ότι θα θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα, αφού πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Πλυντήριο πιάτων: Ξοδεύει 20% λιγότερο νερό και κάθε πλύση διαρκεί μόλις 18 λεπτά

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλυντήριο που τοποθετείται στο νεροχύτη σας και μπορείτε όποτε θέλετε να το μετακινείτε ώστε να χρησιμοποιείτε και πάλι τους δύο νεροχύτες, όπως κάνατε προηγουμένως, τον έναν για να πλένετε και τον άλλο για να στραγγίζετε. Το πλυντήριο όταν είναι κλειστό χρησιμεύει και ως πάγκος, ενώ ξοδεύει 20% λιγότερο νερό από ένα συνηθισμένο πλυντήριο.

Κάθε πλύση στο συγκεκριμένο πλυντήριο διαρκεί μόνο 18 λεπτά με έξτρα ζεστό νερό για δύσκολους λεκέδες ή 30 λεπτά για μια απλή πλύση. Στο τέλος κάθε πλυσίματος, η πόρτα του πλυντηρίου ανοίγει αυτόματα γι’αυτό φροντίστε να μην έχετε τοποθετήσει τίποτα πάνω στην πόρτα και εκτοξευθεί προς πάσα κατεύθυνση.

Το πλυντήριο διαθέτει μια έξτρα επιλογή ώστε να πλένονται τα πιάτα σας στους 71 βαθμούς Κελσίου, καθαρίζοντας σε βάθος κάθε βρωμιά. Επίσης, υπάρχει κύκλος των 2 λεπτών ώστε να πλένετε μπολ και φλιτζάνια, τα οποία δεν είναι πολύ βρώμικα και θέλουν απλά ένα ξέπλυμα.

Το μόνο αρνητικό του είναι η τιμή του. Το Kitchen Aid πλυντήριο της Briva κοστίζει 1627 ευρώ. Αν αποφασίσετε να το πάρετε να ξέρετε πως θα κάνετε οικονομία, χρησιμοποιώντας το και απόσβεση σε βάθος χρόνου.

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού