Χρήστος Νομικός: Το όνομα που άλλαξε, η συμμετοχή του στο ο «Eραστής Δυτικών Προαστίων» και το αγαπημένο του χόμπι

Χρήστος Νομικός: Εσείς πόσα ξέρετε για τον τότε πατέρα της Λίζας

Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την σειρά «Eραστής Δυτικών Προαστίων», ενώ στην συνέχεια συμμετείχε και σε άλλες δημοφιλείς ελληνικές σειρές. Ο ηθοποιός Χρήστος Νομικός γεννήθηκε το 1947 στην Τρίπολη. Το πραγματικό του όνομα με το οποίο συμμετείχε στις πρώτες εμφανίσεις του είναι Χρήστος Ζούζουλας.

Αρχικά, έπαιξε με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού κινηματογράφου.

Ωστόσο, οι περισσότεροι εξ υμών θα τον θυμούνται να υποδύεται τον σκληρό Ορφανό, τον πατέρα της Λίζας στη σειρά του MEGA «Εραστής Δυτικών Προαστίων». Αν και ο ρόλος τον ήθελε σκληρό και αμετάκλητο ως προς τις αποφάσεις του τελικά άφησε σε όλους εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο όσο και την έκβαση της σειράς.

Περισσότερα για τον Χρήστο Νομικό για την υποκριτική του καριέρα

Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις«7 θανάσιμες πεθερές», «Έλα να αγαπηθούμε», «Μαρία η Άσχημη», «Με 2 Μαμάδες«, κλπ. Επίσης, έχει παίξει στις ταινίες «Μια Μέρα τη Νύχτα«, «Η επιστροφή». Ο Χρήστος Νομικός ήταν ένας από τους εξαιρετικούς κινηματογραφικούς ζεν πρεμιέ. Ξεχώριζε τόσο για τη γοητεία του όσο και το ταλέντο του. Αν και άρεσε πολύ στις γυναίκες ποτέ δεν το πρόβαλε, ούτε και στήριξε τις επαγγελματικές του επιλογές με γνώμονα τη γοητεία του.

Μάλιστα, στην ταινία «Οι Αμαρτωλοί» του Γιάννη Δαλιανίδη, «δίνει ρέστα» ως επαγγελματίας ζιγκολό.

Ο ταλαντούχος Χρήστος Νομικός αγαπά να περνά τον χρόνο του με καλούς του φίλους παίζοντας μπουζούκι και τραγουδώντας όταν μαζεύονται σε διάφορα σπίτια. Καθώς έχει πάρει σύνταξη προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα κάτι που έτσι και αλλιώς έκανε όταν ήταν εν ενεργεία ηθοποιός αφήνοντας τη δουλειά του να μιλά για εκείνον.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει