Πολύ δύσκολες ώρες για την Μαντώ Γαστεράτου μετά την εγκυμοσύνη της: “Με πιάνουν τα κλάματα, νιώθω να καταρρέω”

by Τόνια Τζαφέρη
Πολύ δύσκολες ώρες για την Μαντώ Γαστεράτου μετά την εγκυμοσύνη της: “Με πιάνουν τα κλάματα, νιώθω να καταρρέω”

Μαντώ Γαστεράτου: Μιλά δημόσια για τις δυσκολίες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Η εμπειρία της εγκυμοσύνης και η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι πάντα η πιο εύκολη εμπειρία, ποσό μάλλον μετά τον τοκετό, με την επιλόχειο κατάθλιψη να επηρεάζει όλο και περισσότερες γυναίκες.

Πολύ δύσκολες ώρες για την Μαντώ Γαστεράτου μετά την εγκυμοσύνη της: “Με πιάνουν τα κλάματα, νιώθω να καταρρέω”

Η Μαντώ Γαστεράτου προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση, μέσα από την οποία περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το κείμενο που ανέβασε στο Instagram, μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες από ημέρες που ήταν ευδιάθετη και από στιγμές που δεν ήταν καλά ψυχολογικά, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα προς όλες τις μανούλες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαντώ Γαστεράτου: “Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξέγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή”

Μαντώ Γαστεράτου: Η ανάρτηση της παρουσιάστριας λίγο καιρό μετά την απόκτηση του 2ου παιδιού της
Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει: «INSTAGRAM: Σήμερα το πρωί παρέα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω από την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξέγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική, δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την “πραμάτεια” μας, ταπεράκια, μπουκαλάκια, μωρομάντηλα κτλ και μπορούσα να θηλάσω με ησυχία το μωρό.

Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: “ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου”. Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη! Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλά!

“Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram”, ειπε η Μαντώ Γαστεράτου

REALITY: Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχίας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμές, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου. Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες από αυτές μαζί σας, επέλεγα να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραϊσμένη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός.

Θέλω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την “τελειότητα” που σερβίρεται “εδώ μέσα”… μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία».