Πως είναι σήμερα η ακαταμάχητη της βιντεοκασέτας, Νανά Βενέτη – Αγνώριστη, κούκλα και με ξανθιές ανταύγιες

Νανά Βενέτη: Πρόκειται για ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε ιστορία

Το δικό της στίγμα άφησε η Νανά Βενέτη στον ελληνικό κινηματογράφο και σήμερα ομολογουμένως έχει εξελιχθεί σε μια αγνώριστη γυναίκα.

Η Νανά Βενέτη ήταν μαζί με την επίσης μελαχρινή Βίνα Ασίκη το αντίπαλο δέος στις ξανθιές σταρ της εποχής όπως η Καίτη Φίνου.

Την εποχή της βιντεοκασέτας και των χρυσών παραστάσεων της θεατρικής επιθεώρησης, η ηθοποιός Νανά Βενέτη ξεχώριζε σαν ατόφιο διαμάντι και έκανε μία αξιοζήλευτη καριέρα στις δεκαετίες των 80s και των 90s.

Η ηθοποιός με το αψεγάδιαστο κορμί και το σπάνιας φυσικής ομορφιάς πρόσωπο, κατάφερε να μαγνητίζει τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα στο πέρασμά της, τόσο στο θέατρο, τη βιντεοκασέτα αλλά και την τηλεόραση.

Οι συνεργασίες της Νανάς Βενέτη με σπουδαίες προσωπικότητες

Οι συνεργασίες της με μεγάλα πρόσωπα της υποκριτικής όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Γιάννης Γκιωνάκης, ο Κώστας Βουτσάς, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Νίκος Ρίζος κα είναι ενδεικτικές του πόσο περιζήτητη ήταν ειδικά στη δεκαετία του 80 η μελαχρινή καλλονή.

«Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του sex symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση», είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν αναπολώντας την καριέρα της.

Αρκετά χρόνια μετά η Νανά Βενέτη έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καιέχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στις επιχειρήσεις που διατηρεί με τον σύζυγό της. Παντρεμένη από το 2004 έχει αποκτήσει έναν γιο ενώ επίσημα από την υποκριτική αποχώρησε το 1994.

Πλέον έχει πετάξει από πάνω της την εικόνα της μελαχρινής και είναι κατάξανθη με αφέλειες παραμένοντας όμως εξίσου εντυπωσιακή και λαμπερή.

Περισσότερες πληροφορίες για την ηθοποιό Νανά Βενέτη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη ήταν το ελεύθερο σχέδιο, το 1982 όμως κάνει την πρώτη της εμφάνιση σαν ηθοποιός στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη με το Λαϊκό Θέατρο Πειραιά, όπου έπαιξε το ρόλο του Ερμή.

Δυο χρόνια μετά άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την ηθοποιία, δίπλα στον μεγάλο Κώστα Χατζηχρήστο. Έκτοτε διέγραψε μια μεγάλη πορεία μέχρι το 1994 οπότε και αποφάσισε να σταματήσει.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη