Πως περνάνε τα χρόνια: Αγνώριστος ο μπαμπάς του Βαγγέλη Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς: Ο μπαμπάς του Βαγγελή έχει γίνει άλλος άνθρωπος

Από τότε που προβλήθηκε μέχρι σήμερα που παίζεται σε επανάληψη, το «Καφέ της Χαράς» είναι μια σειρά που θα συνεχίσει να κάνει θραύση για το πρωτοποριακό σενάριο της αλλά και για τις ατάκες που μας έχουν χαρίσει άπειρο γέλιο.

Ο λόγος γίνεται για τα επεισόδια, όπου επιχειρούσαν ο Βαγγέλης Φατσέας και η Σταυρούλα να διαπιστώσουν, αν είχαν για κοινό πατέρα τον Εμμανουήλ Πώποτα, κάτι που θα σήμαινε πως ο γάμος τους θα ήταν ένα σκάνδαλο για ευνόητους λόγους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά φυσικά είδαμε μια μεταφορά πολλά χρόνια πίσω με άφθονο γέλιο.

Ανάμεσα σε άλλους, είδαμε ως χαρακτήρα και τον Γιάννο Φατσέα, βιολογικό πατέρα του Βαγγέλη, όπως αποδείχθηκε, ο οποίος έμαθε στο γιο του να είναι… λαμόγιο, ενώ φυσικά του δίδαξε τα εκπληκτικά ελληνικά, με τα οποία μάθαμε τον χαρακτήρα αυτόν.

Καφέ της Χαράς: Πως είναι σήμερα ο Γιάννος Φατσέας

Το ρόλο έπαιζε ο Γιάννης Πολιτάκης, ένας ηθοποιός με συμμετοχή σε αμέτρητες σειρές, όπως η «Πολυκατοικία», το «Παρά Πέντε», τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», οι «Δύο Ξένοι» και πολλές άλλες, στις περισσότερες εκ των οποίων με ειδικές συμμετοχές, καθώς την ίδια ώρα δεν αποχωρίστηκε ποτέ το θέατρο.

Ο ίδιος σήμερα έχει αλλάξει σε ένα βαθμό, με τα χρόνια να έχουν περάσει, αν και δεν είναι σπουδαία η διαφορά στην εμφάνισή του, εξαιρώντας τα γένια που έχει αφήσει και με τα οποία τελευταία φορά εμφανίστηκε στην «Φαμίλια» του ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Πολιτάκης συνεχίζει να συμμετέχει στο θέατρο και να πραγματοποιεί δράσεις γύρω από αυτό.

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της