«Πριν 7 μέρες γεννήθηκε το δικό μας το παιδί»: Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο κοριτσάκι της

Μαίρη Συνατσάκη: Μας συστήνει την νεογέννητη κορούλα της με την πιο τρυφερή ανάρτηση

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν εφτά ημέρες έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer μοιραζόταν τις σκέψεις της και τις εξελίξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά από αρκετές μέρες απουσίες από τα social media, η Μαίρη Συνατσάκη, το πρωί της Κυριακής 11/12 έκανε την πρώτη της ανάρτηση με την κόρη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές τρυφερό μήνυμα.

«Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές.

Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαίρη Συνατσάκη: Η ανάρτηση που συγκίνησε

Πριν από λίγες ώρες, η επιχειρηματίας προχώρησε σε μία νέα συγκινητική ανάρτηση.

Πιο αναλυτικά, όπως η ίδια τόνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες μέρες γέννησε με ασφάλεια και υπό τις σωστές συνθήκες, μέσα σε ένα καλά οργανωμένο μαιευτήριο. Αντιθέτως, η Φατιμά, που σε προχωρημένη εγκυμοσύνη διέφυγε από τη Λιβύη μαζί με τα τρία της παιδιά, γέννησε μεσοπέλαγα, σε ένα καράβι που διέσχιζε την πιο θανατηφόρα θάλασσα του πλανήτη.

Ευαισθητοποιημένη όπως πάντα με κοινωνικά ζητήματα, η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε μια φωτογραφία ενός βρέφους, και τη βαθιά συγκινητική ιστορία της Φατιμά, όπως αυτή τη μοιράστηκε ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή