Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

by Newsroom i-diakopes.gr
Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Σήμερα, η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ασταθείς συνθήκες για όλα τα ζώδια λόγω τετραγώνου με τον Ουρανό και της φάσης κενής πορείας, ενώ το απόγευμα περνά στην Παρθένο δημιουργώντας έντονα συναισθήματα και απώλεια ελέγχου, ειδικά για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Η Άση Μπήλιου εφιστά την προσοχή για τέσσερα ζώδια και πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας αξίζει να ρίξουμε μια ματιά.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
ΚΡΙΟΣ

Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα. Θέματα παιδιών, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση. Στην πορεία η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της δουλειάς σας αλλά και στον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο, για φλερτ, για γνωριμίες. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε μια αντιπαράθεση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Λέοντα, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο, θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν. Από την άλλη δεν είναι κακή ιδέα να κανονίσετε κάτι με το σύντροφο σας ή κάποιο φίλο-η και να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μέχρι το απόγευμα, η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα και έπειτα σας επιτρέπει να δώσετε στον εαυτό σας «άδεια» να χαλαρώσει λίγο από τους φρενήρεις ρυθμούς των προηγούμενων ημερών και να κάνετε λίγο πιο διασκεδαστικά πράγματα. Η επιρροή της από το ζώδιο της Παρθένου, κάνει πιο εξωστρεφή την διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν περισσότερο οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους. Από το απόγευμα και έπειτα είστε σε μια διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε. Μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας επειδή έχετε πολλές ασχολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το απόγευμα, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Βέβαια η κάπως απαιτητική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για κάποιο θέμα της δουλειάς ή ακόμη και της φυσικής σας κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Από το απόγευμα κι έπειτα γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθείτε να κανονίσετε μια έξοδο που μπορεί να σας καταπιέσει. Απολαύστε ένα βράδυ σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και με αυτούς μόνο που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα, εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής μέρας. Όμως από το απόγευμα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στην Παρθένο ελαφραίνει την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα και κυρίως τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σαφώς οι επόμενες ημέρες θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για επαφές, επικοινωνία και καλύτερη εμφανώς διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι το απόγευμα. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν. Το απόγευμα μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι και νευρικοί. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, μολονότι μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας απασχολούν αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, η σημερινή μέρα προσφέρεται τουλάχιστον μέχρι τις 15:02. Οι βραδινές ώρες είναι σαφώς πιο ευχάριστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το απόγευμα, υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή φιλική. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους. Η Σελήνη στην Παρθένο από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιου