Πρώτη εμφάνιση της Βανδή – Κεφάτη στις πίστες μετά τον χωρισμό της – «Τώρα χαμογελάω»

Δέσποινα Βανδή: Κεφάτη εμφανίστηκε στις πίστες μετά τον χωρισμό της

Δέσποινα Βανδή: Με ατελείωτο κέφι στην πίστα, αφού χώρισε

Δέσποινα Βανδή: Πολλές από τις επιτυχίες της ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή, στην πίστα νυχτερινού κέντρου της Κύπρου, μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ανάμεσα στα κομμάτια που ερμήνευσε και η μεγάλη της επιτυχία «Τώρα Χαμογελάω».

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε η γνωστή τραγουδίστρια. Επέστρεψε στις πίστες.

Σημειώνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στις πίστες, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην Κύπρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο PR manager, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε στιγμιότυπα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία τα έδωσε όλα στην πίστα για να φτιάξει τη διάθεση του κόσμου.

Με κέφι, η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού. «Πάμε να περάσουμε μία πολύ όμορφη βραδιά. Εγώ είμαι εδώ για να σας φτιάξω τη διάθεση» είπε η γνωστή τραγουδίστρια σε όσους έσπευσαν στην πρεμιέρα της και στη συνέχεια τραγούδησε «Πως υπάρχει ζωή και μετά από σένα». Τραγούδησε επίσης και «Τώρα χαμογελάω», με τον Χάρη Σιανίδη να σχολιάζει: «Η Δέσποινα στα καλύτερά της!».

Δέσποινα Βανδή: Κεφάτη εμφανίστηκε στις πίστες μετά τον χωρισμό της

Δείτε τη νυχτερινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα