Πρώτη εμφάνιση της Βανδή – Κεφάτη στις πίστες μετά τον χωρισμό της – «Τώρα χαμογελάω»

Δέσποινα Βανδή: Με ατελείωτο κέφι στην πίστα, αφού χώρισε

Δέσποινα Βανδή: Πολλές από τις επιτυχίες της ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή, στην πίστα νυχτερινού κέντρου της Κύπρου, μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ανάμεσα στα κομμάτια που ερμήνευσε και η μεγάλη της επιτυχία «Τώρα Χαμογελάω».

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε η γνωστή τραγουδίστρια. Επέστρεψε στις πίστες.

Σημειώνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στις πίστες, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην Κύπρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο PR manager, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε στιγμιότυπα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία τα έδωσε όλα στην πίστα για να φτιάξει τη διάθεση του κόσμου.

Με κέφι, η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού. «Πάμε να περάσουμε μία πολύ όμορφη βραδιά. Εγώ είμαι εδώ για να σας φτιάξω τη διάθεση» είπε η γνωστή τραγουδίστρια σε όσους έσπευσαν στην πρεμιέρα της και στη συνέχεια τραγούδησε «Πως υπάρχει ζωή και μετά από σένα». Τραγούδησε επίσης και «Τώρα χαμογελάω», με τον Χάρη Σιανίδη να σχολιάζει: «Η Δέσποινα στα καλύτερά της!».

Δείτε τη νυχτερινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες