Πρόβλημα υγείας για την Ιωάννα Τούνη: Κάνει για πρώτη φορά μόνη της ένεση για τη θρομβοφιλία και το δημοσίευσε στο Instagram

Ιωάννα Τούνη: Η θρομβοφυλία και οι ενέσεις που πρέπει να κάνει η εγκυμονούσα ινφλουένσερ

Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται να γίνει μανούλα σε λίγο καιρό και πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε στους ακόλουθους της πως αντιμετώπιζει ένα πρόβλημα υγείας. Η διάσημη ινφλουένσερ αποκάλυψε πως πρέπει να κάνει ενέσεις γιατί έχει θρομβοφιλία.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει» είχε πει τότε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία» πρόσθεσε η γνωστή influencer.

«Ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι» είχε γράψει επίσης στην τότε ανάρτηση της.

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο δείχνοντας τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της για τη θρομβοφιλία.

Όπως τόνισε, η γνωστή inlfuencer αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε την ένεση για την θρομβοφιλία μόνη της, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες τις έκανε με την βοήθεια του φαρμακοποιού.

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που κάνει για πρώτη φορά ένεση

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ