Πυρ και μανία ο Αντώνης Κανάκης: Η οργή μετά την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Instagram

by Newsroom i-diakopes.gr
Πυρ και μανία ο Αντώνης Κανάκης: Η οργή μετά την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Instagram

Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασε για την υποδοχή της πρωταθλήτριας στο αεροδρόμιο

Με αφορμή την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη για την υποδοχή της στο αεροδρόμιο, ο κεντρικός παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα ξέσπασε για την αντίληψη που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με τον αθλητισμό.

Αρχικά, χθες, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, η Άννα Κορακάκη αναφέρθηκε στην υποδοχή που δεν έλαβε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ύστερα από την πρόκρισή της στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.Η Άννα Κορακάκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram:

Πυρ και μανία ο Αντώνης Κανάκης: Η οργή μετά την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Instagram

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024». Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους». Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».
Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».