Ραγδαίες εξελίξεις στον Σασμό: Μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό που πέφτει στα πόδια της Αργυρώς και την παρακαλεί

Σασμός: Η διαθήκη του Άγγελου ανοιγεί και θα προκαλέσει εντάσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό αφού η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει και θα γίνει γνωστή σ’ όλους η τελευταία επιθυμία του γιατρού.

Αυτό που ήθελε ο αδικοχαμένος γιατρός είναι τα κτήματα της μητέρας του, Ανθούλας, να περάσουν στην οικογένεια Βρουλάκη, τη Μαρίνα, την Αργυρώ και φυσικά στην Ασπα που είχε σκοπό να την κάνει γυναίκα του. Αυτό όμως βρίσκει απέναντί του την Καλλιόπη αφού μπορεί οι γυναίκες να δέχονται την κληρονομιά εκείνη όμως γίνεται έξαλλη και βγαίνει εκτός εαυτού απειλώντας τους πάντες!

Ο Παύλος, θέλοντας και να προκαλέσει κερνάει τους θαμώνες στο καφενείο του Παντελή αφού τα κτήματα πήγαν εκεί που ανήκαν από την αρχή! Η Καλλιόπη όμως ζητά εκδίκηση αλλιώς καλύτερα να βάλει φωτιά και να τα κάψει. Και οι δύο γιοι της ταράζονται και ψάχνουν να βρουν λύση για να μη χυθεί άλλο αίμα. Τότε ο Αστέρης είναι που ζητά τη βοήθεια της Αργυρώς.

Σασμός: Ο Μαθιός αλλάζει και παρακαλάει την Αργυρώ για να προστατέψει την οικογένεια του

Εκείνος της λέει την αλήθεια για τα σχέδια της μητέρας του με ντροπή. Της προτείνει λοιπόν να επιστρέψουν ένα μέρος των κτημάτων στην Καλλιόπη και μετά και τα δύο παιδιά της θα την πείσουν να κάνει Σασμό.

Εκείνη στην αρχή δε φαίνεται να ικανοποιείται αλλά λέει ότι θα το πει στη Μαρίνα η οποία καταλαβαίνει πως η ιδέα είναι καλή και θα υπάρξει μία ηρεμία.

Από την άλλη ο Μαθιός βλέπει πως με τα καμώματα της Καλλιόπης η οικογενειακή του ζωή θα καταστραφεί, και θέλοντας και ο ίδιος να βοηθήσει, πηγαίνει στην Αργυρώ. Την παρακαλάει να βρουν ένα συμβιβασμό και να βάλουν στην άκρη το παρελθόν. Ο σκληρός άντρας φαίνεται πως αλλάζει μετά το γάμο του και θέλει να βάλει μία τελεία στην κόντρα.

Κανείς όμως δεν έχει υπολογίσει τον Παυλή!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Related posts

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό: Ο δραματικός τρόπος που μαθαίνει ο Αστέρης πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του

Τραγικός επίλογος: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της γιαγιάς Ειρήνης του Σασμού, σκληρός ο θάνατός της, θα κρεμαστεί

Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης, η αγκαλιά της Μαρίνας και η σφαίρα στο κεφάλι: Το μεγάλο λάθος στον «Σασμό» που δίκασαν οι τηλεθεατές

Όλοι έκλαψαν με τον Σασμό: Χαμός στο Twitter με τη γενναία πράξη του Αντώνη για τη Μαρίνα

Ένας χαμός στον Σασμό: Η καθηλωτική σκηνή που άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό – Το Twitter έδωσε το «Όσκαρ» στη Μαρία Πρωτόπαππα

«Σάρωσε» ο Σασμός με το χθεσινό επεισόδιο: Η σκηνή που αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό

«Μέθυσε ο σεναριογράφος ή χάλασε η TV»: Πάρτι στο Twitter με τον «Σασμό» και τη σκηνή που τους τρέλανε όλους

Ο κόσμος βαρέθηκε τα ριάλιτι: Ο «Σασμός» πέρασε σε τηλεθέαση το «Survivor»

Αποθέωση για τον Σασμό: Όλο το Twitter υποκλίθηκε στις ερμηνείες Χριστίνας Φαμέλη και Μαρίας Πρωτόπαπα