Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Μπάρκουλη – Έκλαιγε με αναφιλητά η Καινούργιου: «Όσα συγγνώμη και να ζητήσω από τον γιο μου δε θα εξιλεωθώ ποτέ»

Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Μπάρκουλη –  Έκλαιγε με αναφιλητά η Καινούργιου: «Όσα συγγνώμη και να ζητήσω από τον γιο μου δε θα εξιλεωθώ ποτέ»

Μαίρη Μπάρκουλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και τα κλάματα της Καινούργιου

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, με την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν σήμερα καλεσμένη η Μαίρη Μπάρκουλη  με τον γιο της, Νίκο. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, οδηγώντας την Κατερίνα Καινούργιου σε κλάματα.

«Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία από το γηροκομείο και μου λέει “Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες”. Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι΄αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του, μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό».

Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Μπάρκουλη –  Έκλαιγε με αναφιλητά η Καινούργιου: «Όσα συγγνώμη και να ζητήσω από τον γιο μου δε θα εξιλεωθώ ποτέ»

Η εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να κλαίει με αναφιλητά

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου, κλαίγοντας με αναφιλητά, ανέφερε για τον Νίκο Μπάρκουλη «συγγνώμη που συγκινούμαι, αλλά γνωρίζοντάς τον και μιλώντας και με τον Νίκο τον Κοκλώνη για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια, που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει».

Προτεινόμενα