Ρέα Τουτουντζή: Οι ακραίες δίαιτες, ο μυστικός γάμος, τα αισθήματα για τη μητρότητα, τα επικριτικά σχόλια και τα λευκά μαλλιά

by Newsroom i-diakopes.gr
Ρέα Τουτουντζή: Οι ακραίες δίαιτες, ο μυστικός γάμος, τα αισθήματα για τη μητρότητα, τα επικριτικά σχόλια και τα λευκά μαλλιά

Ρέα Τουτουντζή: Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των 90s

Η πανέμορφη Ρέα Τουτουνζή, ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των 90s, που κάθε Έλληνας σχεδιαστής ήθελε στην πασαρέλα του. Με τα αγορέ κοντοκουρεμένα μαλλιά και το ιδιαίτερο στυλ κατάφερε να γίνει από τα πιο κορυφαία μοντέλα στην Ελλάδα.

Το 1994 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως έκανε και καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Το μοντέλο και ηθοποιός που είναι σήμερα 45 ετών, έχει κατά καιρούς απασχολήσει πολύ τις γυναίκες με τα μαλλιά της, αφού πάντα ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τα εγχώρια δεδομένα.

Η καλλονή Ρέα Τουτουντζή λάνσαρε το αντρικό κούρεμα και κατάφερε να το κάνει το signature look της, όταν ελάχιστες κυρίες-ειδικά επώνυμες- το τολμούσαν. Ακόμη, έχει πειραματιστεί αρκετά και με τα χρώματα που επιλέγει να τα βάφει κατά καιρούς, αφού την έχουμε δει με ουκ ολίγες αποχρώσεις.Ούσα λοιπόν για ακόμη μια φορά «μπροστά» και εντελώς ακομπλεξάριστη, η Ρέα έχει πλέον αφήσει εμφανείς τις άσπρες τρίχες της.