Ρίτα Γουίλσον: Η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγος του Τομ Χανκς αναφέρεται στην μητέρα της – «Δραπέτευσε ολομόναχη στην Ελλάδα»

Ρίτα Γουίλσον: Η συγκινητική οικογενειακή ιστορία

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός της ιδιαίτερα επιτυχημένης ταινίας «My Big Fat Greek Wedding» Ρίτα Γουίλσον, είναι η σύζυγος του Τομ Χάνκς, η οποία μάλιστα διαθέτει μια συγκινητική οικογενειακή ιστορία ένα κομμάτι της οποίας αφηγήθηκε η Ελληνοαμερικανίδα σταρ σε ένα viral ποστ στο Facebook. Το οποίο το αφιέρωσε μαμά της με αφορμή την ημέρα της μητέρας, συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία τους.

«Η μαμά μου. Έχασε τον πατέρα της όταν ήταν τεσσάρων ετών και για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια έζησε στο χωριό της στα σύνορα Ελλάδας και Αλβανίας.

Oταν τα πράγματα σοβάρεψαν στη διάρκεια του πολέμου, η μητέρα της αποφάσισε να δραπετεύσουν από το χωριό τους στην Ελλάδα. Σκαρφάλωσαν στα βουνά που χώριζαν τις δύο χώρες. Εξαιτίας των συνθηκών, η μαμά μου αναγκάστηκε να κάνει εκείνο το ταξίδι ολομόναχη. Μέσα στην άγρια νύχτα, με κίνδυνο να πυροβοληθεί, αφήνοντας πίσω όλα τα υπάρχοντά της. Τι θάρρος που είχε.

»Ως μητέρα, ήταν αστεία, ευγενική, μας έκανε να γελάμε, δεν μπορούσε να αφηγηθεί ένα ανέκδοτο, αναγνώριζε τα τραγούδια που είχαν γίνει επιτυχίες στο ραδιόφωνο όταν τα άκουγε, ποτέ δεν έμαθε να κολυμπά ή να κάνει ποδήλατο, μας μαγείρευε όλα τα γεύματα, έραβε τα ρούχα μας, μας αγαπούσε. Έπλεκε και κένταγε τα πάντα. Ακόμα και ένα σάντουιτς με φιστικοβούτυρο και ζελέ ή ένα αυγό σκραμπλ είχε καλύτερη γεύση όταν το έφτιαχνε εκείνη.

Μου λείπει καθημερινά, αλλά όπως μου είπε κάποτε ένας αγαπημένος φίλος, “η συζήτηση συνεχίζεται”. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες», σημείωσε η Ρίτα Γουίλσον.

Ρίτα Γουίλσον: Η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγος του Τομ Χανκς αναφέρεται στην μητέρα της – «Δραπέτευσε ολομόναχη στην Ελλάδα»

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo