Ρίτσαρντ Γκιρ: Πούλησε την Jaguar για να βοηθήσει την Ουκρανία

Ρίτσαρντ Γκιρ: H κίνηση του ηθοποιού που συγκίνησε το διαδίκτυο

Με τον δικό του τρόπο θέλησε ο γνωστός ηθοποιός να δείξει την συμπόνια του για τον πόλεμο στην Ουκρανία και έτσι αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές αυτοκίνητο του και να δωρίσει τα χρήματα στην Ουκρανία.

Πρόκειται για το μοντέλο XK8 του 1999, το οποίο πουλήθηκε έναντι του ποσού των 31.750 δολαρίων

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ διέθεσε μια υπερπολυτελή κάμπριο Jaguar XK8 του 1999 από την συλλογή του για πώληση σε δημοπρασία, προκειμένου να βοηθηθούν οι δεινοπαθήσαντες από τον πόλεμο Ουκρανοί, η οποία πουλήθηκε έναντι του ποσού των 31.750 δολαρίων.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει συμμετάσχει σε προγράμματα υποστήριξης της Ουκρανίας

Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα δημοπρασιών Bring А Trailer, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων. Όλα τα χρήματα θα δοθούν εξίσου στις οργανώσεις World Central Kitchen και Open Arms Ukraine, οι οποίες βοηθούν τους πληγέντες από τον πόλεμο Ουκρανούς.

Η πολυτελής κάμπριο Jaguar XK8 του 1999 έχει κινητήρα 4.000 κυβικά, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και έχει διανύσει 48.200 χιλιόμετρα. Ο Γκιρ έχει συμμετάσχει σε προγράμματα υποστήριξης της Ουκρανίας, ιδιαίτερα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CARE’s Ukraine Crisis Fund, η οποία βοηθάει του Ουκρανούς.

Related posts

Kήρυξαν πτώχευση, βάζουν “λουκέτο”: Τέλος τα Body Shop μετά από 18 χρόνια στην χώρα, «σεισμός» στην αγορά

«Ματώνει» καρδιές ο πατέρας του φοιτητή που καταπλακώθηκε: Η τελευταία αγκαλιά, τα τελευταία μεταξύ τους λόγια – «Απλά υπάρχω και περιμένω την στιγμή»

Δυστυχώς ο νεκρός είναι ο Ηλίας Παπαϊωάννου: “Πάγωσαν” όλοι με το όνομα του 44χρονου που “έφυγε” από τη ζωή