«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που τα έχουν με δύο ευρώ» – Οι δηλώσεις της Ελένης Ψυχούλη

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Ψυχούλη: “Η εκπομπή που έκανα, κόπηκε στην μέση”

Ελένη Ψυχούλη: Για τις δυσκολίες που περνά μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξη της η γνωστή δημοσιογράφος, που γνωρίσαμε μέσα από εκπομπές μαγειρικής.

Παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη και μίλησε για την εκπομπή που έκανε στον ΣΚΑΙ, ενώ αποκάλυψε από ποια μαγαζιά αγοράζει ρούχα.

«Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ κεντάω. Το μπάνιο θυμίζει λίγο κλαμπ, το παρελθόν μου, αλλά σε μπάνιο μόνο. Η εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΙ κόπηκε στη μέση», είπε αρχικά η Ψυχούλη.

Ελένη Ψυχούλη: "Η κρίση και ο κορονοϊος μας διέλυσαν"

Η Ελένη Ψυχούλη συνέχισε: «Ο γιος μου μένει στην Αθήνα. Δεν μου λείπει, πρέπει να φεύγουν τα παιδιά. Η κρίση και ο κορονοϊος μας διέλυσαν. Πρέπει να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος».

«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ. Στην τελευταία μου εκπομπή δεν είχα μακιγιέζ και στην ηλικία μου αυτό ξέρεις τι σημαίνει, βαφόμουν μόνη μου. Είμαι 58 ετών», πρόσθεσε επίσης.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ελένης Ψυχούλη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα