Ρουκ Ζουκ: Ο γύπας ποδοσφαιριστής που “έριξε” τη Ζέτα Μακρυπούλια με το δώρο του

by Τόνια Τζαφέρη

Ρουκ Ζουκ: Ένα ακόμη αστείο στιγμιότυπο που κέρδισε το κοινό

Είναι γνωστό πως στο τηλεπαιχνίδι του Ρουκ Ζουκ, τα υπονοούμενα και οι αστείες στιγμές είναι αρκετές και έχουν μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο… έτσι και ο συγκεκριμένος παίκτης που θα δείτε παρακάτω:

Ξεκίνησε επιθετικά, της έκανε δώρα και επέμενε να τη ρωτάει αν θέλει έναν τέτοιο γαμπρό. Η παρουσιάστρια πάντως ξετρελάθηκε με αυτό που της έφερε…  

Ακόμη ένα επεισόδιο Ρουκ Ζουκ προβλήθηκε σήμερα Τρίτη (1/3) και ένας παίκτης έκανε «ποδαρικό» στην Ζέτα Μακρυπούλια φέρνοντάς της μερικά δώρα από το νησί του. Άλλωστε, από την αρχή ξεκαθάρισε πως… ψάχνει μία γυναίκα σαν την παρουσιάστρια!

Ρουκ Ζουκ: Ο γύπας ποδοσφαιριστής που “έριξε” τη Ζέτα Μακρυπούλια με το δώρο του

Το δώρο που δέχτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια από παίκτη του Ρουκ Ζουκ

Και ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος φέρνει ένα δώρο στη Ζέτα εκείνη ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Εκτός λοιπόν από τοπικά προϊόντα από το νησί του, ο παίκτης έφερε στην παρουσιάστρια και μια νεροσφυρίχτρα εντυπωσιάζοντας την Ζέτα πάρα πολύ.

Μάλιστα, η ίδια είπε on air πως πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στο σπίτι του φίλου της, Θανάση Αλευρά, ο οποίος είχε μία παρόμοια σφυρίχτρα και η ίδια ζήλεψε και ήθελε και εκείνη μία. Απ’ ότι φαίνεται η Ζέτα απέκτησε την σφυρίχτρα που ήθελε πριν λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να εντυπωσιαστεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που δεν σταμάτησε να σφυρίζει.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν