Ρουκ Ζουκ: Τι ταχίνι, τι «τα χύνει» για παίκτρια – Κλάμα για την Ζέτα Μακρυπούλια

by Τόνια Τζαφέρη

Οι αστείοι συνειρμοί στο παιχνίδι του Αντένα δεν έχουν τέλος

Ένα ακόμη viral στιγμιότυπο μας έρχεται από την εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια, όπου νεαροί παίκτες δίνουν ρεσιτάλ με αστείους συνειρμούς, πλάκες, ατάκες και πολλά ακόμη, καταφέρνοντας μέσα σε λίγες ημέρες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να γίνουν ‘’διάσημοι’’.

Αυτήν την φορά, το ‘’ταχίνι’’ η θρεπτική αλοιφή από σουσάμι, πήρε μια άλλη έκταση σε επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ.

Ρουκ Ζουκ: Τι ταχίνι, τι «τα χύνει» για παίκτρια – Κλάμα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Το ταχίνι ήταν δεδομένο ότι θα έπαιρνε τελείως διαφορετική διάσταση. Ηταν ξεκάθαρο πως θα γινόταν αυτό που έγινε. Με τη Ζέτα Μακρυπούλια να κοιτάζει αποσβολωμένη, με γουρλωμένα τα μάτια και παράλληλα με πονηρή έκφραση στο πρόσωπό της. Διότι, ναι, άλλο το ταχίνι και άλλο… τα χύνει.

Κι όποιος δεν κατάλαβε ακόμη, η ομάδα της κοπέλας που πρωταγωνίστησε μπορεί να μη βρήκε τη λέξη, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχάρη το κορίτσι για την προσπάθεια που έκανε. «Μπράβο, μπράβο, το προσπάθησες όσο πήγαινε», της είπε με νόημα.

Το στιγμιότυπο με το ταχίνι στο Ρουκ Ζουκ

Και η αλήθεια είναι ότι η παίκτρια το προσπάθησε. Υπέρ το δέον. Αφού αρχικά σκέφτηκε νορμάλ «το αλείφουμε στο ψωμί», στη συνέχεια πήγε αλλού την περιγραφή της. Πολύ… αλλού. Είπε το γνωστό ανέκδοτο «ο ζαχαροπλάστης τι κάνει τα τσουρέκια του; Πονηρό». Και όταν η συμπαίκτρια δεν κατάλαβε, πήγε και… παραπέρα: «Οταν τελειώνει ο άνδρας τι κάνει;».

Η συμπαίκτρια κατάλαβε αμέσως το υπονοούμενο. Αλλά η ώρα πέρασε. Η λέξη χάθηκε. Αλλά το «τα χύνει», έμεινε εκεί για να μας θυμίζει ότι άλλο ταχίνι κι άλλο «τα χύνει». Αγαπημένο «Ρουκ Ζουκ»…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν