Ρούλα Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές, η προσπάθεια για υιοθεσία, η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και το αυτοάνοσο νόσημα

Ρούλα Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές, η προσπάθεια για υιοθεσία, η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και το αυτοάνοσο νόσημα

Ρούλα Κορομηλά: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της

Στις 16/02/1967 γεννήθηκε η Ρούλα (Θεοδώρα) Κορομηλά. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ σπούδασε γραμματέας. Έχει δυο αδέλφια, την Λένα και τον Θανάση.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, φαντασμαγορικά  σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Έκτοτε η καριέρα της πήρε ανοδική πορεία κάνοντάς την μια από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης ενώ έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια.

Ρούλας Κορομηλά: Η προσωπική της ζωή

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ο πρώτος της σύζυγος, με τον οποίο γνωρίστηκε το 1981, παντρεύτηκε το 1988 και πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Το 2000 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα. Γνωστή είναι η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, η οποία διήρκησε έξι χρόνια, αλλά και μια σύντομη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο.

Ρούλα Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές, η προσπάθεια για υιοθεσία, η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και το αυτοάνοσο νόσημα

Οι 10 εξωσωματικές της Ρούλας Κορομηλά και οι προσπάθειες για υιοθεσία

Για ένα από τα πιο ευαίσθητα κεφάλαια της προσωπικής της ζωής, αυτό της απόκτησης ενός παιδιού, μίλησε η Ρούλα Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή της λέγοντας:

«Νίκο μου, προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Μετά από τις ατυχίες αυτές των εξωσωματικών, προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά. Και ο αδελφός μου κι εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, τα πήρε και εξαφανίστηκε».

Φανερά συγκινημένη μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα πιο πρόσφατο γεγονός, που δεν έγινε γνωστό μέχρι σήμερα:

«Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.

Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά – κι εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του.

Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που νομίζω δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό παρά όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι στην ίδια θέση βρίσκονται πολλές άλλες οικογένειες που περιμένουν καρτερικά να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κι εσύ κι εγώ παρά να βρίσκονται τα παιδιά στα ιδρύματα.

Έχω μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι δεν θα το ξεπεράσω. Το παιδί αυτό αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, αν δεν αυτή τη συνέντευξη, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι το οποίο έχασα».

Ρούλα Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές, η προσπάθεια για υιοθεσία, η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και το αυτοάνοσο νόσημα

Ρούλα Κορομηλά: Η κατάθλιψη και το αυτοάνοσο νόσημα

Η Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να απαντήσει πως παρά τις τρομερές δυσκολίες της ζωής της ουδέποτε έπεσα σε κατάθλιψη λέγοντας: «Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους παύσεις από την τηλεόραση πολλές φορές. Έχω κάνει παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κά